Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Uundværligt i genbrugsgarderoben: bælter

Jeg køber meget tøj i genbrug og Det Kollektive Klædeskab, og jeg prøver det næsten aldrig, før jeg tager det med (jeg har det med at svede og blive utroligt hidsig i et prøverum, så det er bedst for alle, at jeg undgår det).

Derfor har jeg ofte tøj i alle mulige størrelser (alle kvinder ved, at en str. M ikke bare er en str. M), og meget af det er for stort til mig. Dér kommer bæltet ind i ligningen. Et bælte i taljen, og pludselig er man forvandlet fra en farverig sæk til et farverigt menneske.

Jeg har et par yndlingsbælter fra Det Kollektive Klædeskab, som jeg ivrigt bruger:

 

Et par eksempler på mit brug af bælter.

På første billede har jeg en oversize blå skjorte på, på billede to har jeg en sækformet mønstret kjole på. På begge billeder viser jeg også min venstre arm frem i en flot bøjet position.

 

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg