Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Balou er blevet instagris!

Balou har fået sin egen instagramkonto, og han vil gerne sponsoreres af hele verdens agurker

 

Efter jeg har overtaget marsvinene Balou og Lady Brumbas, har de mødt de fleste af mine nære, inklusiv min veninde Sofie, der også elsker marsvin. Jeg havde glædet mig til, at Sofie skulle møde Balou, da jeg vidste, at hun ville elske ham. Jeg ved, at de fleste vil elske Balou.

Sofie hjalp mig med at klippe negle på grisene, da jeg, sidst jeg selv ville gøre det, ikke kunne se deres negle, fordi de var for tæt på. Note to self: gå til synstjek.

 

 

Da hun var så sød at klippe negle på Balou, endte hun med at sidde med ham i lang tid. Balou gjorde, som han altid gør: lagde sig som en veltilpas, hvid pandekage og charmerede.

Marsvin er byttedyr, der normalvis flygter fra lyde og hurtige bevægelser, og der skal meget til, før de bliver rigtig tamme og rolige. Balou er blevet opdraget, badet i kærlighed og passet godt på af sin tidligere ejer Cecilie, men han virker til også bare at være født helt unik. En lille fluffy engel.

 

Han flygter aldrig fra noget, tværtimod går han mod det farlige (fx da jeg passede katten Cleo, som tænkte, han var et underligt pivdyr). Jeg er temmelig sikker på, at Balou slet ikke ved, at der er noget, der kan være farligt. Lad mig være ærlig: Balou ville være den første, der blev spist af en måge, hvis han levede i det fri.

Derudover popcorner Balou hver eneste dag. Marsvin popcorner (badutspringer, får zoomies, løber maraton, drifter), når de er glade og ikke kan være i deres små kartoffelformede kroppe. Oftest er det dog unge grise og babyer, der gør det. De voksne bliver, som os, lidt mere magelige og dovne. Ikke Balou! Han løber maraton hver dag, og hans benzin er ren lykke.

 

 

Sofie lagde med det samme mærke til hans specielle væsen, og hun sagde, at jeg burde lave en Instagram til ham. Samme aften lavede jeg: balou_thehappycali.

Balou er dermed blevet en instagris, og han har allerede knap 100 følgere. På hans Instagram deler han sine tanker og observationer på en almindelig dag i et lykkeligt marsvineliv. Hans hverdag består primært af at popcorne, spise eller dagdrømme om at spise, at creepe på Lama og Bagel, og at få livskriser, hvor han står helt stille med et besynderligt ansigtsudtryk og stirrer ind i afgrunden.

Jeg elsker Balou så højt, og han får mig til at grine hver dag. Dermed ikke sagt at jeg elsker mine andre grise mindre. De er bare ikke lige så instavenlige, da de netop er mere som normale marsvin, der ikke gider have stukket en telefon i  ansigtet. Jeg tror, at andre også vil kunne elske og grine af Balous daglige eventyr.

 

 

Hvis du har lyst til at følge ham, kan du gøre det her.

 

 

Mia N

image_print

DEL

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg