Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Velkommen (permanent) til familien: Balou og Lady Brumbas

I går fik jeg den glædelige besked, at Lady og Captain, som jeg har passet et par måneder, flytter ind hos mig permanent!

Jeg har passet disse to California-marsvin i ca. tre måneder, og jeg har nydt hvert  minut med dem. Jeg har passet dem, da deres søde ejers omstændigheder ændrede sig, og hun via sit arbejde skal flyve ofte som stewardesse.  På samme tid fandt hun en knude i Ladys hals og fik at vide af en dyrlæge, at der nok var tale om cancer. Captain ville derfor ende med at blive alene, og det må marsvin ikke. De er flokdyr og skal bo flere sammen. Deres ejer ville derfor, selvom hun elsker dem højt, give dem et permanent hjem hos mig – først og fremmest så Captain kunne bo med mine piger, Lama og Bagel, når Lady ikke var her mere.

I mellemtiden har vi dog haft Lady til min dyrlæge, som tog en biopsi og opdagede, at Lady slet ikke fejler en dyt – det er en fedtknude, og hun er slet ikke syg. Kun vred og fed, ikke syg. Nu var der altså pludselig tale om Buy 1 Get 1 Free.

Et tilbud, jeg takkede ja til. 

 

 

 

Jeg er lykkelig over at have fået disse to nye medlemmer i min, Lama og Bagels lille familie. Captain og Lady er hhv. 2,5 og 2 år gamle, og jeg håber, jeg får lov at beholde dem i mange år endnu. De har boet på Østerbro, men bliver nu Nørrebro-svin. De skal til at lære noget griseslang.

Jeg kommer til at omdøbe dem lidt, så Captain kommer til at hedde (Captain) Balou og Lady kommer til at hedde Lady Brumbas. Jeg synes, Balou og Brumbas virkelig beskriver deres personligheder.

Jeg beskrev Captain for min søster: glad, sjov, nysgerrig og lidt dum, og hun valgte med det samme navnet Balou. Lady Brumbas passer godt til Lady, da hun på den ene side er et af de smukkeste damemarsvin, jeg har set, og på den anden side er hun bred, vred og elsker at spise maling, pap, og plastic (det får hun selvfølgelig ikke serveret som daglig menu, men hun har snydt sig til det, bl.a. da jeg malede deres nye hjemmelavede dobbeltbur). Lady Brumbas er en bestemt gris, som ikke finder sig i noget pis. 

 

 

Balou og Brumbas har mere personlighed end ti andre grise til sammen. Deres tidligere madmor har gjort et godt stykke arbejde med både at finde dem og opdrage dem.

De bor nu i stueetagen af mit dobbeltbur, og mine to brune piger, Lama og Bagel bor på øverste etage. 

Lama, Bagel og Balou kan rigtig godt sammen, men ikke overraskende kan Lady ikke med Lama (OVERHOVEDET) og nogle gange heller ikke Bagel. Jeg tror også kun, hun lige accepterer Balou, fordi han slikker hendes ører. 

Grisene er nu blevet forsikret, har fået nyt bur og nye navne. Nu mangler vi bare at bestille en hængekøje til Lady Brumbas, da hun elsker at ødelægge og pisse på Lamas i ren galskab. 

 

 

Balou og Lady Brumbas kommer til at fylde på bloggen og fylder allerede meget på min Instagram

Læs mere om  starten på vores eventyr her

 

Mia N

 

Grisenes elskede hængekøje er fra (REKLAME):

image_print

DEL

6 reaktioner

  1. Tillykke med de nye grise, både til dig, de nye grise og de “gamle” grise ❤

    Det kan aldrig være en nem beslutning at skulle af med sine kæledyr, men man er ikke altid herre over ændrede omstændigheder i sit liv.

    I min optik vidner det om en ansvarlig og omsorgsfuld tidligere ejer, når hun kan tage så svært et valg at give sine grise et nyt hjem, til trods for hvor hårdt det må være for hende selv. At hun kan sætte grisenes behov over sit eget behov, dét er kærlighed ❤ Al omsorg og respekt herfra til den tidligere ejer 🤗

    Og altså, let’s be honest, Balou og Brumbas får det som blommen i et æg hos dig 🤗

    1. Tusind tak, sødeste Brix! Det er nogle rigtig pæne ord, og dem tror jeg, deres tidligere madmor bliver glad for. Der er nemlig ingen tvivl om, at hun elsker dem. Og jeg vil gøre alt for, at de får det fantastisk hos mig 🙂

  2. ❤️❤️❤️ Verdens bedste grise har verdens bedste hjem hos dig madmor Mia ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg