Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Softice: Månedens favorit og test

Månedens favorit for juli og test af 3 forskellige softice i København og omegn

 

Månedens favoritter for juli måned er simpelthen erstattet af en softicetest! Min favorit gennem juli har nemlig været softice. Jeg har cravet det, drømt om det, været på jagt efter det, og jeg har fundet nogle rigtig gode af slagsen.

Softice er måske lidt old school eller barnligt, men jeg har altid elsket det. Den der flødesmag og så med krymmel ovenpå. Måske guf, hvis jeg går amok (og jeg går tit amok).

Hjemme i Nordjylland er det blevet en tradition, at min søster og jeg kører til Vebbestrup i Hobro (ca. 50 minutters kørsel) udelukkende for at få en softice. De har de bedste softice, jeg har smagt, fordi de bruger deres egen fløde, og jeg tror, der er mindre vand og luft i isen, end der er i de masseproducerede isblandinger. De er også utroligt billige! De koster fra lille til stor i omegnen af 12-18kr.

I København virker softice ikke rigtigt til at være en ting, så jeg har skullet lede lidt. Jeg har prøvet 3 steder herovre, og ét af dem havde faktisk Vebbestrup softice! Jeg har advaret de ansatte om, at de kommer til at se mig ca. hver dag i hele min sommerferie. Derudover har jeg testet Ismageriets softice, da Ismageriet laver de bedste kugleis, jeg har smagt.

Sidst, men ikke mindst, har jeg bestilt softice hos Is á Bella på Østerbro over Wolt, så jeg kunne lave min egen.

 

Vebbestrup

 

Vebbestrups softice

Vebbestrup Ismejeri, Hobro (Hobrovej 84, 9500 Hobro)

Olivers Garage, Charlottenlund (Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund)

Hvis man har fulgt med på min Instagram, kan det ikke overraske, at jeg synes, at VEBBESTRUP ER VERDENS BEDSTE SOFTICE. Den er cremet, har god konsistens, utrolig smagfuld af en softice at være (som normalt smager lidt af ingenting), og selv deres kræmmerhus er gode. Det er ikke lykkedes mig at finde softice i Danmark, som smager lige så godt.

Den får naturligvis topkarakter.

 

 

Link til Vebbestrup

 

 

Ismageriet

 

Ismageriets softice

Ismageriet Amager (Rued Langgaards Vej 6e, 2300 København S)

Ismageriet Søborg (Søborg Hovedgade 34, 2870 Dyssegård)

Ismageriet er guder indenfor is i København, og deres mange forskellige kugleis er fantastiske. Dog fejler de på softicefronten.

De gør ingenting galt, og isen er ikke dårlig, men den er bare helt standard. Softicen smager af glad luft, og selvom den er utrolig smuk, så kunne jeg lige så godt have købt den i en kiosk på Nørrebro. Ærgerligt, men det gør ikke, at jeg elsker Ismageriet mindre. Hvis jeg skulle anmelde kugleis, ville de få 5 popcorn.

 

 

Link til Ismageriet

 

 

Is á Bella

 

Is á Bella Østerbro

Østerbrogade 160, 2100 København

Jeg har jo opdaget en ny verden, som hedder ”levering af take away” aka JustEat og Wolt i en alder af 34 år, og jeg kan finde på at sidde og surfe madsteder, ligesom jeg ville putte kjoler i indkøbskurven på Asos. Da jeg så, at jeg kunne få leveret softice, var jeg nødt til at prøve. Jeg bestilt en isboks med softice, noget guf og to kræmmerhus. Jeg lavede min egen softice, og selve oplevelsen var fremragende.

Isen smagte overraskende godt. Den havde smag og god konsistens. Den eneste, der indtil videre kommer bare LIDT i nærheden af Vebbestrup. Well done.

(Aktuelt kan man ikke få leveret softice af en eller anden grund, men så må man forbi stedet på Østerbro).

 

 

Link til Is á Bella

 

 

Olivers Garage

 

Mia N

 

image_print

DEL

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg