Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test af Pepsi Max Mango

Kan den nye Pepsi Max variant leve op til Lime og Cherry?

Pepsi Max Mango er netop nu at finde i mange danske supermarkeder. Jeg opdagede selv varianten i Malmø i december med stor glæde. Jeg købte nogle med hjem til både mig selv, mine søskende og en veninde, der alle er Pepsi Max-afhængige.Det virker til, at de fleste af os er ret enige om dommen.

Pepsi Max Mango lyder som idé ret lækker. Pepsi Max er lykkes med andre lignende varianter som Cherry, Lime, Lemon, Ginger og Vanilla, som hver især bevarer Pepsi Max-smagen, men giver et lille hint af noget ekstra. Mango kunne sagtens give sit eget lille hint af noget friskt, let syrligt og sødt.Det fungerer bare ikke helt.

 

Mango-smagen blander sig ikke rigtigt med cola-smagen, men viser sig i stedet på én gang som en syntetisk mango-vitaminpille ca. 4 sekunder efter første slurk. Så forsvinder den hurtigt igen.

Pepsi Max Mango er ganske okay, men heller ikke mere. Jeg siger ikke nej til en, hvis jeg får den serveret, men jeg kommer nok heller ikke til at købe den igen.

Prøv den hvis du er Pepsi Max-elsker, men mest bare for at kunne tjekke den af listen som den connoiseur, du er. 

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

10 reaktioner

  1. Jeg giver den altså 6 ud af 6 – fuck den var god 😝 Og mega fedt, at den er kommet til DK, jeg må ud og finde den ! 🤩

      1. Jeg vil næsten vurdere den som på niveau med cherry – men det er måske også en liiiige at presse den 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg