Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test: KiMs Dobbelt Krydret PICCADILLY med pickles og dildolie

Test af ny, spændende chipsvariant hos KiMs

 

KiMs Dobbelt krydret Piccadilly med pickles + dildolie, fundet i Meny til 20kr (tilbudspris)

Jeg er vild med mad og drikkevarer, der slår mig omkuld (på smagsfronten, ikke procenter) og derfor også chips, der er skarpe og krydrede i smagen. Jeg er også vild med pickles, så disse sang som chipsengle foran mig i Meny i morges, da jeg handlede.

Jeg er dog ikke til ”grønne” chips, dvs. chips med sour cream & onion- eller dildsmag, men de grønne smage er begyndt at vokse lidt på mig, så det var et sats, og det kunne gå begge veje.

 

 

Chipsene er i form og konsistens som de gamle klassikere – runde, fin tykkelse, sprøde og knækker godt. De er utroligt smagfulde, hvilket altid er et plus. Men desværre smager de 95% af dild og 5% af pickles. Der er en lille skarphed, som minder mig lidt om vinegar chips, som jeg elsker, men den drukner lidt i dild, dild, dild.

Jeg bryder mig ikke om dem. De er for mig som sour cream & onion chips på steroider. Men hvis du, som de fleste i Danmark, har sour cream & onion som yndlingssmag i dine chips, så vil du elske dem. Især hvis du også kan lide et ekstra skud skarphed i form af en afsluttende eddikelussing

De er fundet i Meny til en flad 20’er i dag (tilbud).

 

 

 

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg